Lukaku stiže u Napulj?
Romelu Lukaku, Foto: EPA/ANTONIO PEDRO SANTOS

transfer

Lukaku stiže u Napulj?

Pred potpisom je

Objavljeno:

Uprkos činjenici da je na klupu velikana sa stadiona “Dijego Armando Maradona” seo rođeni pobednik – Antonio Konte, sezona je za Napoli počela na krajnje poražavajući način.

Verona je sa 3:0 deklasirala trostrukog osvajača Serije A, a to daje jasne signale rukovodstvu da nešto ne ide po planu.

Romelu Lukaku
Romelu Lukakufoto: EPA/ROBERT GHEMENT

Konteu su za ozbiljnije rezultate neophodna pojačanja, a već do kraja nedelje mogao bi da dobije najbitnije – na poziciji centarfora. Reč je o proverenom asu, na čijem angažmanu Konte insistira od dolaska u klub, proslavljenom golgeteru Romelu Lukakuu.

Pregovori sa Čelsijem idu u pozitivnom pravcu za Italijane, a da ništa ne bi prepustili slučaju, put Londona sutra kreće sportski direktor – Đovani Mana.

Pokušaće da razgovorom nagovore Plavce da spuste cenu obeštećenja i izađu u susret Belgijancu koji želi da nastupa pod dirigentskom palicom Italijana.

Blistao je Lukaku u Interu, za vreme Konteovog mandata, a tada je realizovao unosan transfer u Čelsi za astronomskih 113 miliona funti.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.